Yöttömän Yön Ajo 22.6.2022 klo 19 (säävaraus)

      Kommentit pois päältä artikkelissa Yöttömän Yön Ajo 22.6.2022 klo 19 (säävaraus)

Perinteikäs Yöttömän Yön Ajo järjestetään juhannusviikon keskiviikkona. Kokoontuminen Juuman tiehaaran jälkeisellä levähdyspaikalla (Kemijärventie 339, 93999 Kuusamo). Reitti (n. 80 km) on ajettu aiemminkin: ensin ajetaan Juumaan ja takaisin lähtöpaikalle, jossa ensimmäinen huoltotauko. Matka jatkuu pohjoiseen noin 12 kilometriä, josta käännytään Räväntielle. Ajetaan Käylän kautta Liikasenvaarantielle ja aina Oulangan tutkimusasemalle asti. Oulangalta paluu Käylään ja sieltä Käylän tietä takaisin lähtöpaikalle.

Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki seuran jäsenet, mutta myös seuran ulkopuolisilla on mahdollisuus liittyä rentoon ajoseuraan. Seuran ulkopuolisilta peritään 10 euron osallistumismaksu. Edellytyksenä osallistumiselle on maantiepyörä. Ryhmän mukana kulkee huoltoauto, jossa tarjottavat juomat ja retkieväät. Huoltoautoon voi jättää oman laukun varavaatteita ja muita tarvikkeita varten.

Ilmoittaudu mukaan tiistai 21.6. klo 24 mennessä seuran WhatsApp-kanavalla tai seuran sähköpostiin info@cycloskuusamo.net. Ilmoittautumistietojen perusteella osataan varata riittävästi syötävää ja juotavaa kaikille.

Säävaraus, Yöttömän Yön Ajo vahvistetaan 22.6.2022 klo 12 mennessä. Seuraa tiedottamista!

Tervetuloa mukaan!