Yhteismatka Pirkan Pyöräilyyn 11.-12.6.2016

Pirkan Pyöräilyn ilmoittautuminen jatketaan tämän viikon perjantaihin 27.5. asti. Seura hoitaa tapahtumailmoittautumiset keskitetysti!

Hallitus päätti eilisessä kokouksessaan, että osallistujan omavastuu on 50€ koko reissusta ja  seura maksaa kaikki muut kulut budjettiin varattuun 2000e asti. Toki, jos lähtijöitä on  vähemmän niin sitten tuota rahaa ei kokonaisuudessaan käytetä tähän, vaan sijoitetaan sitä sitten tuleviin juttuihin. Mutta ajatus on kuitenkin se, että osallistumiskynnys on matala kustannusten suhteen. Toki jokainen varautuu sitten omakustanteiseen ruokailuun jne. matkan aikana. Seura vuokraa lähtijämäärästä riippuen joko minibussin tai tarvittaessa isommankin bussin. Vesa lähtee omalla pakettiautollaan, johon saadaan pakattua kalustoa.

Tällä hetkellä varmoja lähtijöitä ovat Taneli, Esa, Vesa, Kari, Matti ja Olli. Ilmoittakaa myös minkä matkan ajatte! Tarjolla on siis Pirkan Lenkki 217km, Klassikko 134km, Pirkan Pyhä 40km (hlö/perhe) ja Lilliputti 4 km (hlö / perhe). Tutustukaa tapahtuman infoon:  http://www.pirkankierros.fi/pages/index.php/pyoraily-tapahtumainfo#lahto

Matkajärjestelyistä:
Lähdemme Kuusamon ABC:lta lauantaina 11.6. klo 8.00 ja ajamme päivän mittaan Tampereelle majoitukseen Holiday Club Tampere. Sunnuntaina on aikainen herätys ja aamupalalle suunnataan n.6.00, tankataan hyvin. Siirrytään tapahtumapaikalle aika pikaisesti, koska 217km lähdöt alkavat jo 7.20. Ensimmäisenä lähetevät aiemmin ilmoittautuneet keskinopeusryhmien kuskit, muut lähtevät 7.45 alkaen (eli meidän pitkän matkan kuskit tulevat lähtemään tässä aikataulussa, koska nuo keskinopeusryhmät ovat jo olleet aikoja täynnä).

134km matkalle startataan klo 8 alkaen (tavoiteaika alle 5h kokonaisajan osalta), toinen ryhmä klo 8.20 alkaen (taivoiteaika alle 6h kokonaisaika) ja kolmas klo 8.40 alkaen (tavoiteaika alle 7h kokonaisaika). Eli miettikää myös mitä kokonaisaikaa tavoittelette ja ilmoittakaa sekin vielä minulle, niin osaan tehdä ryhmäilmoittautumiset oikein toiveidenne mukaan. Mutta suurin osa luultavasti lähtee kl 8.00 tai 8.20 ryhmiin.

Järjestäjä kertoo lyhyistä matkoista seuraavasti: ”Pirkan Pyhä eli 40km matka ja Lilliputti lähetetään liikenteeseen peräkkäin. Vuonna 2013 ensimmäistä kertaa järjestetty Pirkan Pyhä kulkee keskustan läpi kevyen liikenteen väyliä pitkin ja jatkaa vuonna 2013 lanseeratulle Pyhäjärven kiertävälle pyöräilyreittiä. Reitillä tullaan edelleen ajamaan PALJON sorateitä. Reitille osuvien rantatunnelityömaiden takia lopullinen reitti selviää vasta lähempänä tapahtumaa. Pirkan Pyhä ja Lilliputti eivät soraosuuksiensa johdosta sovellu rullaluistelijoille. Emme myöskään suosittele Pirkan Pyhää kapearenkaisille kuntopyörille.”

Sitten tapahtuman jälkeen käydään pesulla, syödään ja lähdetään ajamaan takaisin Kuusamoon, jossa ollaan perillä joskus su yön aikana.

Huomoitavaa
Jokainen lähtijä huolehtii, että ajokalusto ja varustus on varmuudella kunnossa!
Ei ole mitään järkeä lähteä reissuun todetakseen, että pyörä ei olekaan kunnossa tai jotain unohtui matkasta. Jokaisen täytyy kyetä huolehtimaan näistä asioista ennen lähtöä.

Huolehtikaa omasta vakuutusturvastanne, suosittelen esim. Suomen Pyöräilyunionin kuntoilijoille tarkoitetun Fillaripassin lunastamista: http://www.pyoraily.fi/lisenssi/

 

Muuten sitten mukaan hurttia huumoria, hyvää mieltä ja nauttimaan yhteisestä matkasta pyöräilyn yhteen suurtapahtumaan! Joten ei muuta kuin ilmoittautumaan taatusti hienolle reissulle!

Taneli