Tulosta


Maastopyöräkerhon aloitus siirtyy loppukesään (päivitetty 16.7.2014)

Cyclos Kuusamon maastopyöräkerhoon ei tullut määräaikaan mennessä riittävästi ilmoittautumisia. Uusi aloitusajankohta ilmoitetaan myöhemmin.

Kerhon tavoitteena on vakiinnuttaa nuorten maastopyöräharrastus osaksi seuran toimintaa ja rakentaa maastoajoon soveltuva harjoitusrata Kuusamoon. Kerho on tarkoitettu ensisijaisesti 10-14 vuotiaille tytöille ja pojille, mutta jo 7 vuotiaat voivat osallistua kerhoon. Ensimmäisellä kokoontumiskerralla kerholaiset jaetaan ikäryhmiin. Ryhmillä on omat kummiohjaajat. Ohjaajina toimivat seuran nuoret pyöräilijät. Jokaisena kerhoiltana paikalla on myös aikuinen vastuuohjaaja.

Ohjelma:
Kerho kokoontuu 2 kertaa viikossa tiistaisin ja torstaisin entisellä kesätapahtuma-alueella Petäjälammella (Helikummun kesätapahtuma-alue). Kerhon käyttämät ajoradat soveltuvat myös ei-maastopyörillä ajettaviksi. Kerho kehittää harrastajien kunto- ja ajotaito-ominaisuuksia. Ohjelmaan kuuluu mm. tekniikka- ja maastorata-ajoa kesätapahtuma-alueella sekä maastoretkiä Petäjälammen, Koukkulammen ja Kapustavaaran reiteillä ja poluilla. Tarkempi ohjelma laaditaan ilmoittautumistilanteen selvittyä. Lasten huoltajat voivat halutessaan ajaa maastoradalla tai käydä yhteisellä pyörälenkillä kerhon aikana.

Kerholaisen varustus:
- pyörä, jossa toimivat jarrut
- kypärä
- ajohanskat
- vapaa-ajanvakuutus

Aikataulu:
Kerho kokoontuu tiistaisin ja torstaisin klo 18-19.30 elokuun loppuun. Muutokset aikatauluissa ilmoitetaan tällä sivulla sekä tekstiviestein lasten huoltajille.

Kerhon kokoontumispaikka (klikkaa kuvaa):
Helikummun kesätapahtuma-alue
(Meijerin hyppyrimäen vieressä)
Konnuntekijäntie
93600 KUUSAMO


 

Ilmoittautuminen ja hinta:
Kerhoon pitää ennakkoilmoittautua 14.7. mennessä sähköpostilla info@cycloskuusamo.net tai soittamalla 0400 480981 / 040 5233142. Kerhoon pääsee mukaan myös myöhemmin, mutta olisi tärkeää saada ilmoittautumiset ennakkoon. 

Kerho maksaa 10 euroa koko ajalta. Cyclos on saanut kerhon toteuttamiseen opetusministeriön seuratukea.