Maastopyöräkerho 2018

MPKlogo_pieni

Cyclos Kuusamon maastopyöräkerho toteutetaan kaudella 2018 retkiajoformaatissa. Kerhon tavoitteena on tutustuttaa kuusamolaisia lapsia ja nuoria maastopyöräilyharrastukseen ja ohjelmaa tarjotaan myös aikuisille samaan aikaan.

Lasten maastopyöräkerho on tarkoitettu ensisijaisesti 3-6 luokkalaisille n.9-12 vuotiaille lapsille. Koska tällä kertaa kerhossa ajetaan erilaisia reittejä, toivomme, että osallistujat myös kykenevät etenemään kohtuullisia lenkkejä erilaisissa maastoissa. Aikuiset voivat osallistua myös näihin ajoihin, erityisesti aloittelijat. Ajon aikana tutustutaan tutustutaan lajiin, välineisiin ja opetellaan ajamiseen liittyviä perusasioita.

Kerholaiset jaetaan tarvittaessa erilaisiin ryhmiin ajoja ennen ja sen aikanakin. Ohjaajina toimivat seuran aikuiset ja myös nuoret pyöräilijät.

Kerhon kokoontumispaikka: Helikummun kesätapahtuma-alue  (Meijerin hyppyrimäen vieressä) Konnuntekijäntie 93600  KUUSAMO

Kerholaisen varustus: – pyörä, jossa toimivat jarrut – kypärä, ajohanskat – juomaa – vapaa-ajanvakuutus

Kerhon kokoontumisesta ja maksuista ilmoitetaan erikseen, ajoja tullaan toteuttamaan pitkin kautta. Ilmoittautuminen ja hinta: Kerhoon ilmoittaudutaan       sähköpostilla  info(at)cycloskuusamo.net tai puhelimitse nolla40 5211622 /Taneli Kaakinen. Ilmoita osallistujan nimi, ikä ja onko aiempaa kokemusta maastopyöräilystä sekä onko tarvetta pyörälle kerhojen aikana. Seuralla on kolme lasten ja yksi nuorille ja aikuisillekin soveltuva maastopyörää, joita voi käyttää kerhon aikana.

Kerhot maksavat                   (samalla maksulla koko ruokakunta ja molemmat kerhot) ja se maksetaan etukäteen Cyclos Kuusamon tilille Kuusamon Osuuspankki IBAN FI92 5194 0720 1322 94.

Osallistuminen on avoin kaikille lajista kiinnostuneille, eikä edellytä seuran jäsenyyttä.

MPKopastus