Maastopyöräkerho syyskuussa 2017

MPKlogo_pieni

Cyclos Kuusamon maastopyöräkerho kokoontuu jälleen syyskuussa. Kerhon tavoitteena on tutustuttaa kuusamolaisia lapsia ja nuoria maastopyöräilyharrastukseen ja ohjelmaa tarjotaan myös aikuisille samaan aikaan.

Lasten maastopyöräkerho on tarkoitettu ensisijaisesti 3-6 luokkalaisille n.9-12 vuotiaille lapsille. Hivenen nuoremmatkin (suositellaan kuitenkin alakouluikäisille) voivat osallistua kerhoon kykyjensä mukaisesti, mutta tällöin vanhempien läsnäolosta apuohjaajina olisi suuri apu. Kerholaiset jaetaan ikäryhmiin ensimmäisellä kokoontumiskerralla. Ohjaajina toimivat seuran aikuiset ja myös nuoret pyöräilijät.

Aikuisten kerhossa tutustutaan lajiin, välineisiin ja opetellaan ajamiseen liittyviä perusasioita.

Kerho kokoontuu 6.9.-27.9.2016 keskiviikkoisin klo 17.30-19.00.

Kerhon kokoontumispaikka: Helikummun kesätapahtuma-alue  (Meijerin hyppyrimäen vieressä) Konnuntekijäntie 93600  KUUSAMO

Kerholaisen varustus: – pyörä, jossa toimivat jarrut – kypärä, ajohanskat – juomaa – vapaa-ajanvakuutus

Ilmoittautuminen ja hinta: Kerhoon ilmoittaudutaan ennakolta 3.9.2017 mennessä sähköpostilla  info(at)cycloskuusamo.net tai puhelimitse nolla40 5211622 /Taneli Kaakinen. Ilmoita osallistujan nimi, ikä ja onko aiempaa kokemusta maastopyöräilystä sekä onko tarvetta pyörälle kerhojen aikana. Seuralla on neljä lasten maastopyörää, joita voi käyttää kerhon aikana.

Kerhot maksavat 10 euroa/osallistuja (samalla maksulla koko ruokakunta ja molemmat kerhot) ja se maksetaan etukäteen Cyclos Kuusamon tilille Kuusamon Osuuspankki IBAN FI92 5194 0720 1322 94.

Osallistuminen on avoin kaikille lajista kiinnostuneille, eikä edellytä seuran jäsenyyttä.

MPKopastus