Tulosta


Kilpailuilmoittautumisohje 2015 (seuran sisäinen)

Kilpailujen järjestäjät ottavat ilmoittautumiset vastaan seurakohtaisesti. Kunkin kilpailuun osallistujan on tehtävä ilmoittautumisensa joko tekstiviestillä Petrin puhelimeen (040 5233142) tai sähköpostilla (info(at)cycloskuusamo.net) viimeistään kaksi päivää ennen kilpailukalenteriin merkittyä seuran viimeistä ilmoittautumispäivää (yleensä kisaviikonloppua edeltävä sunnuntai tai maanantai).  

Huom!  seuran ilmoittautumisajan täytyttyä voi kilpailija tiedustella Petriltä mahdollisuutta ilmoittautua "myöhästyneenä". Seura ei hoida kilpailun järjestäjän ilmoittamasta ajasta myöhästyneitä ilmoittautumisia. Kilpailija hoitaa tällöin ilmoittautumisen suoraan kilpailun järjestäjälle. Yksittäisiä jälki-ilmoittautumisia ei aina hyväksytä. Jälki-ilmoittautuminen maksaa yleensä tuplahinnan.

Tekstiviestissä tai sähköpostissa on ilmoitettava

Maksu
Seura maksaa osallistumismaksut etukäteen järjestäjälle.

Jälki-ilmoittautujat suorittavat itse maksunsa järjestävän seuran tilille. Näin varmistetaan se, että ensimmäisenä kisapaikalle saapunut saa numerolappunsa.

Cycloksen hallitus on päättänyt seuraavasta lisäyksestä koskien poisjääntiä tai kisan keskeyttämistä esim. etappikisoissa siten, että kilpailu jää kesken muusta kuin kisan aikaisesta haaverista, terveyden tilan muutoksesta tai teknisestä ongelmasta:

"Seuran toimintabudjettia kerätään mm. tekemällä talkoita, joihin osallistuu seuran jäseniä riippumatta siitä ovatko he kilpailijoita vai eivät. Seuran taloustilanteen salliessa hallitus on päättänyt maksaa kaudella 2015 kilpailuihin liittyvät ilmoittautumismaksut kilpailijoiden puolesta. Myös kuntotapahtumien osallistumismaksuja voidaan maksaa tapauskohtaisesti, mutta korkeintaan alhaisimman hintaluokan mukaan. Erotus jää osallistujan omavastuuksi. Mikäli kisoihin tai kuntotapahtumiin ilmoittautunut jättää tulematta kisoihin tai hän jättää kisat kesken, tulee hänen esittää lääkärintodistus tai muu siihen rinnastettava todistus poisjäännistään. Mikäli tällaista todistusta ei ole esittää, kilpailija on velvollinen maksamaan ko. kilpailun osallistumismaksun takaisin seuralle."

Joukkueenjohtaja tai joku muu ennalta sovittu seuran jäsen noutaa ja jakaa numerolaput. Huom! Muistakaa varata kilpailuihin mukaan vähintään 8 hakaneulaa/kilpailija.