Kiitokset kuluneesta vuodesta 2017 ja menestystä vuodelle 2018!

      Kommentit pois päältä artikkelissa Kiitokset kuluneesta vuodesta 2017 ja menestystä vuodelle 2018!

Vuosi 2017 käy vähiin, ennen kuin loppuu.

Joten on aika kiittää kaikkia seuramme yhteistyökumppaneita kuluneesta vuodesta: Pölkky Oy, LAN&WAN, Bioracer Suomi, Pyörä-Suvala Oy ja Kairan X-Partner. Suurkiitokset kaikille hienosta yhteistyöstä! Olkoot tuleva vuosi teille menestyksekäs ja pidetään yhdessä pyörät pyörimässä täällä Koilliskairan mailla!

Kiitokset kuuluvat myös luontevasta, mutkattomasta ja toimivasta yhteistyöstä Kuusamon Kaupungille sekä Metsähallituksen Luontopalveluille. Yhteistyössä on voimaa!

Samoin haluamme kiittää paikallisia yrityksiä ja kauppaliikkeitä, joiden kanssa olemme toimineet eri tavoin käytännön päivätasolla toteuttamassa mm. erilaisia tapahtumia: Koillismaan Osuuskauppa ja erityisesti S-Rauta Kuusamo, Kuusamon Koru ja Kello sekä Holiday Club Kuusamon Tropiikki. Kuusamon Erä-Veikkojen mäkijaostolle myös erityiset kiitokset! Kiitokset Kuusamon Osuuspankille sekä Kuusamon Laskenta Oy:lle raha-asioiden hoidosta.

Kiitokset myös Koillissanomille ja Petri Karjalaiselle sekä eritoten mitä mainioimmalle urheilureportterille Janne Kaikkoselle kirjoitetuista ja julkaistuista jutuista! On ensiarvoisen tärkeää, että paikkakunnan pienetkin lajit saadaan suuren yleisön tietoisuuteen. Tunturiajot on näyttävin tapahtuma, jossa olemme mukana toteuttamassa tapahtumaa PP Timingille sekä Ruka-Kuusamon Matkailulle. Kiitokset myös heille hienosta yhteistyöstä!

Ennen kaikkea kiitokset teille pyöräilyn ystävät, jotka olette seuranneet toimintaamme tai tulleet paikanpäälle katsomaan tai tuoneet jälkikasvunne tapahtumiimme! Pyöräily on parasta hyvässä seurassa!

KIITOS ja HYVÄÄ UUTTA VUOTTA 2018!