Jäsenyys

Näin liityt Cyclos Kuusamo ry:n jäseneksi

1. Lähetä alla olevat tiedot kaikkien liittyvien jäsenten osalta sähköpostilla osoitteeseen
info(at)cycloskuusamo.net

– Sukunimi, etunimet
– Osoite, postinumero, postitoimipaikka
– Puhelin
– Sähköposti
– Mahdolliset toivomukset/huomioitavat asiat  ja mielellään kuulemme myös, millä tavalla harrastat/-te pyöräilyä, mitä odotuksia on toiminnalle jne.

2. Maksa jäsenyyttäsi vastaava jäsenmaksu (hinnat alla) tilille:

Kuusamon Osuuspankki
IBAN FI92 5194 0720 1322 94
Käytä maksaessasi viitettä 20213

Mikäli sinulla ei ole käytössäsi sähköpostia, ota yhteys:
Cyclos Kuusamo ry
Laukunkantajantie 8
93600 KUUSAMO

Jäsenmaksut
alle 15v. ja  opiskelijat 20€
henkilöjäsen 40€
perhejäsenyys 50€
kannatusjäsen min. 60€

Jäsenyyden maksamalla hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojaselosteemme mukaisella tavalla. Mikäli haluat kieltää henkilötietojesi käsittelyn tai pyytää selvityksen tiedoistasi, toimi tietosuojaselosteessa kerrotulla tavalla.

Jäsenyys, maksut ja edut
Cyclos Kuusamo ry:n jäseneksi voi liittyä kuka tahansa pyöräilystä ja pyöräilyn edistämisestä kiinnostunut henkilö, riippumatta siitä haluaako kilpailla vai ei. Olet tervetullut joukkoomme jos olet pyöräilyseuratyöstä yleisesti kiinnostunut, terveysliikkuja, kuntoilija tai kilpailija, ikään tai sukupuoleen katsomatta. Suosittelemme kannatusjäsenyyttä (henkilö tai yhteisö) mikäli et halua tai kykene osallistumaan toimintaan aktiivisesti, mutta haluat tukea toimintaamme.

JÄSENEDUT

Yhteislenkit
Cycloksen yhteislenkit ovat kaikille avoimia, mutta seuran jäsenyyttä tietysti suositellaan. Seuran jäsenet ovat vetämässä lenkkejä, jolloin saat opastusta niin ajamiseen kuin välineisiin liittyen.

Sisäpyöräily
Talvikaudella tarjotaan jäsenille lajinomaista harjoittelua sisäpyöräilyn muodossa. Erilaiset vaihtuvat teemajaksot valmistavat pyöräilijöitä hyvään kesäkauteen riippumatta onko kuntoliikkuja vai tiukka kisaaja.

Retket

Käymme yhteisillä maastopyöräretkillä Koillismaan monipuolisissa kohteissa ja syksyllä tehdään myös patikointiretki yleensä päättäjäistapahtuman yhteydessä.

Pyöräilyyn liittyvä muu toiminta
Seura voi osallistua paikkakunnalla järjestettäville messuille ja liikuntatapahtumiin. Tällöin olemme mukana koulutus- ja neuvontatehtävissä sekä esittelemässä seuramme toimintaa. Teemme myös yhteistyötä pyöräilyn olosuhdehankkeissa mm. Metsähallituksen kanssa. Toimimme asiantuntijaroolissa ja pyrimme tuomaan esille käytännön tason kokemuksiamme eri kohteiden tilanteesta.

Oikeus osallistua virallisiin pyöräkilpailuihin ja tapaturmavakuutus
Seuran jäsenenä voit hankkia Suomen Pyöräilyn kilpailulisenssin – tällöin sinulla on oikeus osallistua SP:n virallisiin maasto- ja maantiekilpailuihin. Ajolisenssiin voit halutessasi liittää harjoittelu- ja kilpailutoiminnan kattavan tapaturmavakuutuksen.

Kilpailutuet
SP:n kilpailulisenssin lunastavat saavat seuran ajopaidan edustuskäyttöönsä (huom! toimitetaan asutilausten yhteydessä) ja seura maksaa lisenssikisojen osallistumismaksut kilpailijoille (taloudellisen tilanteen rajoissa). Kilpailijat huolehtivat kuitenkin itse kilpailuihin ilmoittautumisistaan ja seura maksaa osallistumismaksun takaisin maksutositetta (esim. verkkopankin maksukuitti) vastaan.

Kuntotapahtumien osallistumistuet
Pyöräilyn eri alalajien ja triathlonin kuntotapahtumien osallistumismaksuja korvataan hallituksen harkinnan mukaisesti alimman osallistumismaksuportaan mukaan. Seuran taloudellinen tilanne on hyvä ja osallistumismaksut on käytännössä korvattu toistaiseksi. Myös kuntotapahtumiin osallistuvilta edellytetään seuran virallisen ja voimassaolevan ajopaidan käyttöä. Kuntotapahtumiin osallistuvat jäsenet ovat toistaiseksi velvoitettuja hankkimaan ajopaidan omalla kustannuksellaan. Yleensä kuntotapahtumien osallistumismaksut ovat korkeampia kuin lisenssikisojen vastaavat ja taloudellinen tukihyöty on yleensä samansuuntainen riippumatta siitä, onko jäsen lisenssikisaaja vai kiertääkö hän kuntotapahtumia.

Seura-asut ja muut vaatteet
Jäsenenä voit hankkia laadukkaita seuran ajovaatteita (ajohousuja, ajopaitoja, irtohihoja, irtolahkeita, takkeja jne.). Varastossamme on joitakin yksittäisiä artikkeleita (hihoja ja lahkeita), lisätilauksia tehdään hallituksen päätöksellä. Ota yhteys hallituksen jäseniin, niin saat lisätietoja.

Käytäthän aina viitettä 9221 maksaessasi seura-asuja!

Alennukset

Pyörä-Suvala, Oulu

Alennukset saat normaalihintaisista pyöristä, varaosista ja tarvikkeista sekä asusteista ja kengistä. Myös muita jäsenetuuksia voidaan saada esim. isompien ryhmätilausten yhteydessä.

Lainattavat välineet
Seuralla on erilaisia tarvikkeita esim. tekniikkaradan toteuttamiseen.

Tiedottaminen
Seuralla on nettisivut, josta löytyy seuraan liittyvä perustieto. Olemme myös Facebookissa (www.facebook.com/cyclos.kuusamo), jolloin olemme nopeasti tavoitettavissa. WhatsApp-ryhmä on tarkoitettu kaikille seuran jäsenille. Voit lähettää liittymispyynnön seuran sähköpostiin. Seuran sähköpostiosoite on info(at)cycloskuusamo.net. Tietenkin kaikki seuran hallituksen jäsenet ovat käytettävissäsi -yhteystiedot löytyvät nettisivujen yhteystiedot -osiosta.

Talkoot ja varainhankinta
Talkoot ovat tärkeä osa seuran varainhankintaa ja teemme kevättalvisin pyöränkasausta paikallisille kaupoille sekä vuodenvaihteessa inventaarioita. Hallitus voi ottaa muitakin talkoita ohjelmaan harkintansa mukaan. Jäseniä suositellaan osallistumaan seuran yhteisiin talkoisiin, koska yhteisellä varainhankinnalla turvataan maksuttomien etujen saanti. Lisäksi seuran jäseniä velvoitetaan osallistumaan tarvittaessa omien kilpailujen ja tapahtumien toimitsijatehtäviin. Nämä ovat kuitenkin luonteeltaan ja hengeltään mukavaa yhdessäoloa ja -tekemistä ja seuratyön ruohonjuuritason ytimessä.

Tervetuloa mukaan toimintaan!