Tulosta

Näin liityt Cyclos Kuusamo ry:n jäseneksi


1. Lähetä alla olevat tiedot kaikkien liittyvien jäsenten osalta sähköpostilla osoitteeseen
 
info(at)cycloskuusamo.net

- Sukunimi, etunimet
- Syntymäaika
- Osoite, postinumero, postitoimipaikka
- Puhelin
- Sähköposti
- Mahdolliset toivomukset/huomioitavat asiat

2. Saat sähköpostissa ohjeet jäsenmaksun maksamisesta viitenumeroineen

Mikäli sinulla ei ole käytössäsi sähköpostia, ota yhteys:
Cyclos Kuusamo ry
Punaisentorintie 12B

93600 KUUSAMO
puh. 0400 480981

 

Jäsenyys, maksut ja edut
 

Cyclos Kuusamo ry:n jäseneksi voi liittyä kuka tahansa pyöräilystä ja pyöräilyn edistämisestä kiinnostunut henkilö, riippumatta siitä haluaako kilpailla vai ei. Seurassa voi toimia siinä roolissa ja sillä panoksella joka itselle sopii parhaiten. Voit olla kannatusjäsen (henkilö tai yhteisö) tai seuratyöstä yleisesti kiinnostunut, kuntoilija tai kilpailija, ikään tai sukupuoleen katsomatta.

JÄSENMAKSUT 2015

 • alle 15v.                  20€
 • henkilöjäsen            30€
 • perhejäsenyys         40€
 • kannatusjäsen min. 50€

JÄSENEDUT

Yhteislenkit
Cycloksen yhteislenkit ovat kaikille avoimia, mutta seuran jäsenyyttä tietysti suositellaan. Seuran jäsenet ovat vetämässä lenkkejä, jolloin saat opastusta niin ajamiseen kuin välineisiin liittyen. Maantieyhteislenkkejä ajetaan yleensä tiistaisin ja sunnuntaisin. Maastopuolen yhteislenkkien ajankohta ja päivä varmistuu kesän alkupuolella.

Harjoitustempot
Kesäkaudella ajetaan harjoitustempoja erikseen ilmoitettavina ajankohtina, matkat ovat olleet 5-10km, myöskin pidempiä tempoja voidaan ajaa.

Sisäpyöräily
Talvikaudella tarjotaan jäsenille lajinomaista harjoittelua sisäpyöräilyn muodossa. Erilaiset vaihtuvat teemajaksot valmistavat pyöräilijöitä hyvään kesäkauteen riippumatta onko kuntoliikkuja vai tiukka kisaaja.

Retket

Käymme yhteisillä maastopyöräretkillä Koillismaan monipuolisissa kohteissa ja syksyllä tehdään myös patikointiretki yleensä päättäjäistapahtuman yhteydessä.

Pyöräilyyn liittyvä muu toiminta
Seura voi osallistua paikkakunnalla järjestettäville messuille ja liikuntatapahtumiin. Tällöin olemme mukana koulutus- ja neuvontatehtävissä sekä esittelemässä seuramme toimintaa. Teemme myös yhteistyötä pyöräilyn olosuhdehankkeissa mm. Metsähallituksen kanssa. Toimimme asiantuntijaroolissa ja pyrimme tuomaan esille käytännön tason kokemuksiamme eri kohteiden tilanteesta.

Oikeus osallistua virallisiin pyöräkilpailuihin ja tapaturmavakuutus
Seuran jäsenenä voit hankkia Suomen Pyöräilyunionin kilpailulisenssin – tällöin sinulla on oikeus osallistua SPU:n virallisiin maasto- ja maantiekilpailuihin. Ajolisenssiin voit halutessasi liittää harjoittelu- ja kilpailutoiminnan kattavan tapaturmavakuutuksen.

Kilpailutuet
SPU:n kilpailulisenssin lunastavat saavat seuran ajopaidan edustuskäyttöönsä ja seura maksaa lisenssikisojen osallistumismaksut kilpailijoille (taloudellisen tilanteen rajoissa). Kilpailijat huolehtivat kuitenkin itse kilpailuihin ilmoittautumisistaan ja seura maksaa osallistumismaksun takaisin maksutositetta (esim. verkkopankin maksukuitti) vastaan.

Kuntotapahtumien osallistumistuet
Kuntotapahtumien osallistumismaksuja korvataan hallituksen harkinnan mukaisesti alimman osallistumismaksuportaan mukaan. Seuran taloudellinen tilanne on hyvä ja osallistumismaksut on käytännössä korvattu toistaiseksi. Myös kuntotapahtumiin osallistuvilta edellytetään seuran virallisen ja voimassaolevan ajopaidan käyttöä. Kuntotapahtumiin osallistuvat jäsenet ovat toistaiseksi velvoitettuja hankkimaan ajopaidan omalla kustannuksellaan. Yleensä kuntotapahtumien osallistumismaksut ovat korkeampia kuin lisenssikisojen vastaavat ja taloudellinen tukihyöty on yleensä samansuuntainen riippumatta siitä, onko jäsen lisenssikisaaja vai kuntotapahtumia kiertävä kestävyyshirmu.

Seura-asut ja muut vaatteet
Jäsenenä voit hankkia laadukkaita seuran ajovaatteita (ajohousuja, ajopaitoja, irtohihoja, irtolahkeita, takkeja jne.). Varastossamme on yksittäisiä artikkeleita, seuraava isompi ajoasutilaus tehdään kauden 2016 lopussa. Ota yhteys hallituksen jäseniin, niin saat lisätietoja.

Alennukset

Seuraavat yhteistyökumppanimme myöntävät alennuksia Cycloksen jäsenille. Alennuksen saa näyttämällä jäsenkortin.

 • Prisma Kuusamo
  Pyydä Sport-osaston myyjää kirjoittamaan aletosite kassaa varten!
  • -15% pyöräilyyn liittyvät tuotteet,
  • -15% palautus ja tankkaustuotteet
    
 • Pyörä-Suvala, Oulu
  Alennukset saat normaalihintaisista pyöristä, varaosista ja tarvikkeista sekä asusteista ja kengistä jäsenkorttia esittämällä.

Myös muita jäsenetuuksia voidaan saada esim. isompien ryhmätilausten yhteydessä.

Lainattavat välineet
Seuralla on oma maantiepyörä soveltuu 145-160cm kuskille. Hankimme myös kevään 2016 aikana lasten maastopyöriä. Jäsenistöllä on myös erilaisia pyöräilyyn liittyviä välineitä, kuten ajorullia, vastuksia jne. joita voi kokeilla erikseen niin sovittaessa.

Tiedottaminen
Seuralla on aktiiviset nettisivut, jossa julkaistaan ajankohtaisia asioita kuten juttuja erilaisista tapahtumista tai kisoista. Olemme myös Facebookissa (www.facebook.com/cyclos.kuusamo), jolloin olemme nopeasti tavoitettavissa. Seuralla on oma sähköpostiosoite, katso yhteystiedot. Tietenkin kaikki seuran hallituksen jäsenet ovat käytettävissäsi, yhteystiedot löytyvät nettisivujen yhteystiedot -osiosta.

Talkoot ja varainhankinta
Talkoot ovat tärkeä osa seuran varainhankintaa ja teemme kevättalvisin pyöränkasausta paikallisille kaupoille sekä vuodenvaihteessa inventaarioita. Hallitus voi ottaa muitakin talkoita ohjelmaan harkintansa mukaan. Jäseniä suositellaan osallistumaan seuran yhteisiin talkoisiin, koska yhteisellä varainhankinnalla turvataan maksuttomien etujen saanti. Lisäksi seuran jäseniä velvoitetaan osallistumaan tarvittaessa omien kilpailujen ja tapahtumien toimitsijatehtäviin. Nämä ovat kuitenkin luonteeltaan ja hengeltään mukavaa yhdessäoloa ja -tekemistä ja seuratyön ruohonjuuritason ytimessä.

Tervetuloa mukaan toimintaan!