Tulosta

 


Maantieyhteislenkit

Tiistailenkit (toukokuusta elokuun loppuun)
Aloitamme tiistai-iltojen lenkit säiden lämmettyä riittävästi. Kokoontumispaikkana on liikuntahallin P-paikka klo 18.30. Suosittelemme pyöräksi hybridiä, cyclocrosspyörää tai maantiepyörää. Kypärän käyttö on pakollista. Ajovarustus sää huomioiden, emme aja kuitenkaan vesisateella. Ota mukaasi juomapullo niin matka sujuu mukavammin. Lenkin kesto on 1-2h, tervetuloa mukaan!

Kesäajan sunnuntailenkit
(elokuun lopusta lokakuun loppuun)
Kesäajan sunnuntailenkit (toukokuusta elokuun loppuun)
Sunnuntailenkeillä vauhti sovitetaan ryhmän mukaan, mutta ajokulttuurimme kuuluu, että kirittely on sallittua. Ketään ei kuitenkaan jätetä porukasta, vaan ryhmä otetaan kasaan tarvittaessa. Lenkki on kestoltaan yleensä 2-4h, jopa pidempikin. Joskus voimme lähteä ajamaan muuallekin Koillismaan maantiereiteille, tällöin siirrymme autoilla lähtöpaikalle. Varaa mukaan juomaa, evästä ja sään mukainen vaatetus. Kokoontuminen liikuntahallin P-paikalla klo 10, ellei erikseen muusta sovita. Suosittelemme ajokalustoksi cyclocrosspyörää tai maantiepyörää.


Keskiviikon Sänkikankaan harjoitustempot (tai tempoharjoitus)
JJärjestämme harjoitustempoja kohdennetusti tulevan kesän aikana. Jokamiehelle ja -naiselle tarkoitetun tempon kokoontumispaikka on Sänkikankaan koulun P-paikka ja matkat 5-10 km. Harjoitus alkaa 18.30, paikalla kannattaa olla hyvissä ajoin. Huom! Säävaraus, mikäli on sateista harjoitusta ei pidetä. Seuraa tiedottamista! Tervetuloa testaamaan ja seuraamaan vauhdin kehittymistä kesän aikana!

Mikä tempo? Tempo tarkoittaa henkilökohtaista väliaikalähtöä eli reitille startataan minuutin välein ja jokainen ajaa oman ajon kelloa vastaan.


Maastopyöräilyn yhteislenkit
Tulemme kokeilemaan tulevana kesänä 2016 maastopyöräilyn yhteislenkkejä. Aloitusajankohta ja lenkkipäivä selviää kevään aikana. Ajamme 1-2h paikallisilla poluilla ja kokoontumispaikkana on liikuntahallin P-paikka klo 18.30. Viikonloppuisin voidaan ajaa myös pidempiä maastolenkkejä kysynnän mukaan. Teemme myös yhteisreissuja Koillismaan maastopyöräkohteisiin Hossaan, Kylmäluomalle ja Syötteelle.


Maastopyöräkerho
Cycloksen maastopyöräkerhosta lisää erillisellä tietosivulla.


Soratielenkit
Kauden mittaan voidaan ajaa myös pitkiä soratielenkkejä. Kalustoksi käy cc-pyörä / maastopyörä. Vauhdit ovat maltillisia,  mutta kesto voi olla jopa pidempi, kuin asfalttilenkeillä. Erityisesti syksyn lenkeillä ehditään nautiskelemaan ruskasta, retkieväistä ja hyvästä seurasta. Lenkeistä tiedotetaan aina erikseen ja kokoontumispaikat vaihtelevat. Voidaan myös matkustaa autolla kaukaisemmalle lähtöpaikalle.