TulostaCyclos juhli kauden 2009 päätöstä
(14.11.2009)

Kuusamolainen pyöräilyväki kokoontui kauden päätöstilaisuuteen Kuusamon Tropiikkiin. Juhlan ohjelmassa oli aluksi keilailua. Keilailun jälkeen oli juhlaruokailun ja palkitsemisien aika.

Juhlassa palkittiin kaudella menestyneet seuran kilpailijat. Vuoden pyöräilijäksi seura valitsi viime vuoden malliin Rosa Törmäsen, jonka 6 SM-mitalia puhuvat omaa kieltään. Mitaleista mainittakoon N18-sarjan SM-kulta kortteliajossa sekä kotikisojen SM-hopeat maantieajosta ja joukkueajosta. Samassa tilaisuudessa Rosa vastaanotti myös Pohjois-Suomen Pyöräily ry:n parhaan pyöräilijän palkinnon. 

Seura palkitsi parhaana tyttöpyöräilijänä Jenni Karvosen ja parhaana poikapyöräilijänä Tuomas Karvosen. Kuusamon SM-kisoissa menestyneitä muistettiin SM-tapahtumien kuvatauluilla. Roope Törmänen ajoi U23-sarjan tempossa pronssia. Jenniina Nevala, Giia Karjalainen ja Rosa Törmänen saivat palkintokuvat N18-sarjan joukkueajon SM-hopean ansioista. Oula Jokiranta osallistui myös kotikisoihin "ylisarjassa" ajaen M18-sarjassa. Palkintosijoja ei tullut, mutta myöhemmin Kälviän maantieajosta M16-sarjassa Oula sai SM-pronssia. Tasaisia suorituksia elite-sarjassa ajaneet Juho Heikkilä ja Lieven de Rycke saivat tilaisuudessa myös omat taulunsa.

PS-cupin palkinnon saivat: Jenni Karvonen(1./N8 ja 3./N10), Tuomas Karvonen (2./M10), Emma Karjalainen (3./N14), Jussi Pesonen (2./M14), Elmo Jokiranta (2./M16), Giia Karjalainen (2./N18), Oula Jokiranta (1./M18), Lieven de Rycke (2./M-elite),  Esa Mustonen (1./M35), Timo Karvonen (1./M40), Petri Pesonen (3./M40) ja Aimo Jokiranta (2./M55).

Seura jakoi kunniakirjoja myös aktiivisille harjoittelijoille. Fillarinappula-kunniakirjan sai Tuomas Mustonen ja Aleksi Näyhälle ja Riika Tuomelle ojennettiin ahkeran harjoittelijan kunniakirja.

Kilpailukauden tärkein voimainponnistus oli lajin päätapahtuman eli maantieajon SM-kilpailujen järjestäminen. Kilpailujärjestelyt ovat saaneet pyöräilyseuroilta erinomaisen palautteen. Seura palkitsikin kilpailujärjestelyjen erinomaisesta organisoimisesta ja johtamisesta seuran puheenjohtajan Sari Törmäsen.

PS-cupin loppupisteet
Lisää kuvia juhlista galleriassa