Tulosta


Päivitetty 14.7.2013, klo 22.00

Tulokset

P-SM rata-ajot 13.7.2013 klo 10 Kuusamon urheilukenttä

P-SM ratakilpailu saatiin vietyä läpi suotuisissa olosuhteissa. Pientä sateen poikastakin oli ilmassa, mutta onneksi se ei kastellut rataa. Tosin rata oli märkä vajaa pari tuntia kisan jälkeen.

Päivän kovimmasta suorituksesta vastasi miesten yleisessä sarjassa Ounaksen Pyörä-Poikien Eemeli Välimaa, joka ajoi oman ennätyksen 1 kilometrin aika-ajossa, 1.21.15. Aika on Kuusamon urheilukentän uusi rataennätys. Cycloksen ajajat ajoivat kautta linjan uusia henkilökohtaisia ennätyksiä etenkin lyhyellä matkalla. Iiro Mäntyniemi oli nopein miesten 4 kilometrin aika-ajossa. Tonnilla Iiro sijoittui toiseksi. Petri Pesonen (M40) vastasi omalla ennätyksellään päivän toiseksi nopeimmasta ajasta tonnilla ja voitti sarjansa myös 3 kilometrillä. Jussi Pesonen (M18) ja Vesa Käkelä (M50) voittivat molemmat henkilökohtaiset matkansa ja Hannu Tuomi (M50) ja Olli Paasovaara (M60) ottivat hopeaa. Henri Tuomi (M8) ajoi ennätyksillään pronssia 500 metrin ja 1 kilometrin matkalla.

Kilpailuun osallistui pyöräilijöitä neljästä seurasta; isäntäseura Cyclos Kuusamosta, Nivalan Pyöräringistä, Oulun Triathlon&Cyclingista sekä Ounaksen Pyörä-Pojista Sodankylästä ja Rovaniemeltä.

Kiitokset kaikille kilpailuun osallistuneille kilpailijoille, huoltajille ja toimitsijoille!

Tulokset (PDF:muodossa)
Kuvat galleriassa

Tässä muutamia kuvia maistiaiseksi (Kuvat Jaana Pesonen):


Tekninen opas
Lähtölista 500m ja 1km (päivitetty)
Lähtölista 2km, 3km ja 4km (päivitetty)
Lähtölista joukkueajo (alustava, päivitetty)