Kuusamo GT 2013 8.-9.3.2013
 

Mikä saa ihmisen matkustamaan Espoosta, Sotkamosta, Oulusta, Sodankylästä tai Rovaniemeltä Kuusamoon, ajamaan vapaaehtoisesti pyörällä? Kireässä pakkasessa, joka saisi keski-eurooppalaisen pyöräilijän sekoamaan pelkästä ajatuksesta? No, hulluuden määritelmiä on tietysti monenlaisia ja diagnoosin antajia sitäkin enemmän. Yhtä totuutta ei liene ole olemassakaan, mutta asia liittynee elämysten hakemiseen, omien rajojen koettelemiseen, yhteisöllisyyden kokemiseen; lajin ystävien tapaamiseen, upeiden talvimaisemien näkemiseen ja tuntemiseen olemalla hyvin konkreettisesti läsnä.

Taudin kuvasta huolimatta Kuusamossa koettiin hieno talvipyöräilypäivä, jonka mahdollistivat uutterien huoltomiesten lisäksi seura-aktiivit tekemällä lukemattomia tunteja töitä tapahtuman toteutuksen eteen. Lämpimät kiitokset!

Kiitos kuuluu myös yhteistyökumppanillemme Koillismaan Osuuskaupalle ja Sokos Hotel Kuusamolle, jotka mahdollistivat tapahtuman läpiviemisen vastaamalla tapahtuman ilmoittautumisista, kokoustiloista, ruokailuista, saunasta ja majoituspaketista!

Kiitos myös Jouni Törmäselle, Kivijärven entisen koulun nykyiselle isännälle, sekä Vuotungin kyläyhdistykselle huoltopisteiden mahdollistamisesta!

Kireä pakkanenkin lauhtui päivän edetessä niin, että parhaimmillaan pyöräilijät ajoivat n.-10° säässä auringon paistaessa täydeltä terältä. Kuusamon mieleenpainuvat erämaamaisemat pääsivät oikeuksiinsa ja loivat hienot puitteet varsinaiselle tapahtumalle. Kiitokset myös kaikille osallistujille siitä, että tulitte tekemään omalta osaltanne tapahtumaamme ja teitte siitä järjestämisen arvoisen. Tervetuloa uudelleen Kuusamoon pyöräilyn merkeissä!

kuvat: Taneli Kaakinen

LISÄÄ KUVIA CYCLOKSEN FACEBOOK-PROFIILISTA
 

 

Tulosta